Építkezne, szigetelné házát vagy ácsmunkák elvégzésére van szüksége?

Kérjen árajánlatot!

Könnyűszerkezetes házak

Könnyűszerkezetes házak. – A könnyűszerkezetes házak kiváló hőszigetelési tulajdonságúak, így jóval kedvezőbb fűtés költséget jelentenek mint amire egy téglaház esetében számítani lehet. Ami télen meleg, az nyáron a hűvös tulajdonsággal rendelkezik.  Jó tulajdonságaik és kedvező árfekvésük miatt hazánkban is egyre elterjedtebbek. Továbbá a gyors építésének köszönhető, akár 3-4 hónap alatt kulcsra készen beköltözhetően elkészülnek. 

Kérjen árajánlatot!
Kérjen árajánlatot!

Hőszigetelés

A cellulóz hőszigetelés a könnyűszerkezetes épületek falainak födémjeinek, és szarufák közötti hőszigetelésének legjobb megoldása. A magas hőtehetetlenségi együtthatója miatt közel 30% -kal kevesebb az épület energia fogyasztása. Nyáron a hőtehetetlenség miatt jelentõsen később melegszik fel az épület, így kevesebbet kell a klímaberendezést használni.

Ácsmunkák

A háznak egyik legmeghatározóbb része az ácsmunka vagyis a tető. Formája házanként változó, csak a tervező és az építész fantáziája szabhat neki határt. Az ácsmunka egy szerkezeti egység, több feladatnak kell megfelelnie, mint a teherviselés, a megfelelő dőlésszög, és az esztétika.

Kérjen árajánlatot!